Hozzávalók:
- 10 dkg mazsola
- fél deci rum
- 25 dkg édes gesztenyepüré
- 8 dl tej
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 3 evőkanál cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- méz
Elkészítés:
A mazsolát rumba áztatjuk. A gesztenyepürét
villával összetörjük. A tejből egy merőkanálnyit elveszünk, simára
keverjük benne a pudingport és a cukrot. A maradék tejet felforraljuk,
folyamatos kevergetés mellett belecsurgatjuk a pudingporos tejet,
beletesszük a gesztenyepürét, és 1-2 percig fözzük. Lehúzzuk a tűzről,
vaníliás cukorral ízesítjük, majd merülö mixerrel habosítjuk. A rumos
mazsolát belekeverjük, és mézzel pettyezve tálaljuk akár melegen, akár
hidegen.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése